Suurnopeuskamerat

Phantom

Phantom suurnopeuskamerat näkevät enemmän!

Vision Research – Phantom suurnopeuskamerat ovat edelläkävijöitä visuaalisessa tutkimuksessa tarjoten uskomatonta kuvausnopeutta ja kuvan laatua. Phantom suurnopeuskamerat ovat ihanteellisia välineitä kaikenlaisiin tarkoituksiin mikroskooppisten liikkeiden analysoinnista ballististen tapahtumien tarkkailuun ja teollisten prosessien vianhausta viihteen tekemiseen.

Kamerat on suunniteltu käytettäviksi erilaisissa käyttöympäristöissä ja -tarpeissa. Tarjoamme työkaluja tutkijoille, insinööreille ja elokuvantekijöille, kaikille, jotka haluavat nähdä näkymättömän ja luoda uutta.

Specialised Imaging

Citius Imaging, Specialised Imaging suurnopeuskamerat

Kuvantamisratkaisut, jotka rikkovat nopeuden ennätyksiä!

Specialised Imaging tarjoaa huippuluokan kuvantamisratkaisuja nopeiden tapahtumien tarkkaan ja yksityiskohtaiseen kuvaamiseen. Innovatiiviset tuotteet ylittävät odotukset ja ovat olennainen työkalu monille aloille, kuten ballistiikkaan ja aerodynamiikkaan. Specialised Imagingin sitoutuminen huippuosaamiseen ja asiakastarpeiden ymmärtämiseen varmistaa, että heidän tuotteensa ovat aina alansa edelläkävijöitä.

IO Industries

IO-Industries-suurnopeuskamerat

Räätälöityjä kuvausratkaisuja!

Korkean suorituskyvyn kameraratkaisuja, jotka vastaavat vaativiinkin kuvaustarpeisiin. Laaja valikoima suuren resoluution kameroita erilaisiin sovelluksiin; teollisuuden valvontaan, tutkimukseen, TV- ja elokuvatuotantoon. Innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet ammattimaisia kuvaus- ja tallennusratkaisuja etsivälle.

Lisävarusteet

Tutustu ja hanki lisävarusteita kameraasi.