Kuvauspalvelu
Nopea, helppo ja kustannustehokas tapa saada halutut tapahtumat tallennettua. Kerro meille mitä pitää kuvata ja anna meidän huolehtia lopusta!
Lue lisää
Vuokraus
Järkevä ratkaisu lyhytaikaisiin tai satunnaisiin kameratarpeisiin ensimmäiseksi kameraksi tai täydentämään jo olemassa olevaa kamerakalustoa. Tarjolla on koko laaja Phantom suurnopeuskameroiden mallisto.
Lue lisää
Cine Truck
Ainutlaatuinen TYR kamerakraana tarjoaa kuvan ammattilaisille monipuolisen ja tehokkaan välineen liikkuvan kuvan tallentamiseen liikkeessä ja liikenteessä.
Lue lisää
Previous slide
Next slide

Kuvauspalvelu

Tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä kuvauspalvelua

Kuvauspalvelu on nopea, helppo ja tehokas tapa saada haltuunsa juuri tarvittavat kuva-aineistot. Vuosien kokemuksella ja Euroopan monipuolisimmalla ja teknisesti edistyksellisimmällä kamerakalustolla pystymme kuvaamaan kaikki kuviteltavissa olevat sovellutuksen niin tiede-, teollisuus-, urheilu-, kuin media-alaltakin.

Kyseessä voi olla yksittäisen laitteen tai tuotantolinjan vianhakuun liittyvä lyhytaikainen kuvaustarve tai useampien päivien kokonaisuus. Pakettiin kuuluu Phantom-suurnopeuskameroiden lisäksi kuvaaja ja lisäksi kaikki tarvittavat kuvausvarusteet (optiikat, kamerajalustat, valaisimet jne.). Asiakas saa kuvatut materiaalit haltuunsa haluamassaan tiedostomuodossa ja haluamalleen medialle tallennettuina. Lisäksi asiakkaalle jää Phantom-ohjelmisto, jolla alkuperäisten tiedostojen katselu, editointi ja konvertointi onnistuu helposti ja tehokkaasti.

Teemme tarjouksen kokonaisuudesta aina asiakkaan toiveiden ja kuvauskohteen vaatimusten mukaisesti.

Ota yhteyttä niin laitetaan homma ’purkkiin’!!!

Vuokraus

Citius-Imaging Suurnopeuskamerat vuokralle

Kustannustehokas ja
nopea ratkaisu!

Lyhytaikaisiin ja satunnaisiin kuvaustarpeisiin tarjoamme
vuokrattavaksi laajan valikoiman huippuluokan
suurnopeuskameroita. Vuokrattavassa kalustossa on kunkin
kameran huippumallit suurimmalla kuvausmuistilla, parhailla
nopeus- ja valotusaikaoptioilla, monipuolisilla optiikkasovitteilla
ja lisämuisteilla varusteltuina.

Kameroiden lisäksi tarjoamme vuokralle kaiken tarvittavan
kuvauskaluston optiikoineen, jalustoineen ja valoineen.
Autamme aina oikean kaluston valitsemisessa kuhunkin
kuvauskohteeseen.

Vuokrattavat kameramallit

Teollisuus & Tiede:
Phantom TMX 7510
Phantom T3610
v2640
VEO 640S
VEO 1310
VEO 710S
Miro C321
Miro C211
VEO 4K

Cinema & Media:
Flex 4K
VEO 640S
VEO 4K

Demo Studio

Näkymätön muuttuu näkyväksi!

Tervetuloa täydelliseen tilaan, jossa voit kokeilla Phantom-suurnopeuskameroita käytännössä ja toteuttaa pieniä videotuotantoja! Demo Studio tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua huippuluokan kameroihin ja kuvata upeita videoita.

Tilamme on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen ympäristön luovuudelle ja tekniselle kokeilulle. Olipa kyseessä sitten nopeatempoiset liikkeet tai hienovaraiset yksityiskohdat, Phantom-kamerat takaavat laadukkaan ja tarkan kuvan jokaiseen otokseen. Tule tutustumaan ja inspiroitumaan Demo Studioon – olemme täällä auttaaksemme sinua toteuttamaan visiosi!

Mittaus ja testaus

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - ja data kertoo loput!

Asiantunteva tiimimme on erikoistunut suurnopeuskuvaukseen liittyviin mittauksiin ja testauksiin. Meillä on käytössämme huippuluokan laitteistoa ja teknologiaa, jotka mahdollistavat erilaisten liikkeiden ja tapahtumien tarkan analysoinnin ja tallentamisen.

Palveluihimme kuuluu muun muassa liikkeen nopeuden mittaus, kiihtyvyyden analysointi, deformoitumisen seuranta ja todella kattavat pudotustestaus- ja simulointipalvelut. Luotettavuus ja tarkkuus ovat toimintamme kulmakiviä, ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Olipa kyseessä sitten tuotekehitys tai tutkimus, voit luottaa meidän ammattitaitoomme ja laitteistoomme.

Cine Truck

Kyytisi kohti parempaa kuvaa

TYR-kamerakraana tarjoaa vertaansa vailla olevaa monipuolisuutta ja tarkkuutta upeiden otosten tallentamiseen. Edistyksellinen teknologia antaa elokuvantekijöille mahdollisuuden päästää luovuus valloilleen ja toteuttaa aivan uudenlaista liikkuvaa kuvaa.

Meidän kyydissä yksikään kuvausryhmän jäsen ei istu takaluukussa tai roiku auton ulkopuolella. Erittäin tilavasta ja huipputehokkaasta Toyota Tundra pick-upista löytyy turvallinen työpiste jokaiselle.

Nivelletyn varren ansiosta Cine Truck TYR-kamerakraanaa on mahdollista käyttää normaalissa tieliikenteessä. Ohjelmoitavat turvarajat varmistavat, että kuvaaminen muun liikenteen seassa on turvallista kaikissa olosuhteissa tinkimättä lainkaan laitteen mahdollistamista kuvausratkaisuista.

TYR kamerakraana voidaan asentaa myös mihin tahansa muuhunkin autoon, jossa voidaan käyttää Thule-järjestelmän kattotelineitä. Tarjolla on aivan uudenlainen tapa tehdä kohdeautoon liittyvät kuvaukset – TYR mahdollistaa mm. 360°-panoroinnin kohdeauton ympäri ja vertikaali- sekä kohti/etääntyvät kamera-ajot.

5-paikkaisessa kuvausautossa on tilat kuljettajan lisäksi TYR- ja kamera (gimbal)-operaattoreille, Focus Pullerille sekä ohjaajalle. Tuotannon ohjaajan työpisteeltä löytyy 19” Atomos Sumo tarkkailumonitori.

Hyvästi staattiset kuvat ja tervetuloa dynaaminen tarinankerronta – Cine Truck TYR!