Yritys

Tammikuussa 2024 tuli itselle täyteen 20v Citiuksen palveluksessa.
Olin jo muutamia vuosia aikaisemmin kuullut tuttavilta juttuja jostain kummallisesta suurnopeuskameroita kehittävästä start-up firmasta. Kummallisuudet vetivät silloin puoleensa ja vetävät edelleen. Parasta tässä hommassa on vieläkin se, kun pystyy tarjoamaan asiakkaille ratkaisun, joka auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa – olipa se sitten tuotantolinjan virittäminen, akateeminen tutkimustyö tai videokuvaa viihteen tekijöille.

Yrityksen uusi suunta

Vuosien varrella luovuimme omasta kameratuotannosta ja siirryimme edustamaan alan johtavia tuotteita. Samassa muutosprosessissa minusta tuli kamera-ja kuvausalan yrittäjä.

Toiminnan ytimessä on aina ollut korkea palvelun laatu ja loppuun asti viety palveluhenkisyys. Vaikka tässä hommassa ollaan myymässä laitteita ja palvelua, niin aina kuitenkin seistään asiakkaan puolella pöytää.

"Osaamista näihin hommiin on kertynyt tutkimalla maailmaa ja sen kaikenlaisia kummallisia teknisiä-, tieteellisiä- ja viihteellisiä projekteja kameran takaa."

Euroopan laajin suurnopeuskamerakalusto

On suunniteltu, pähkitty, kokeiltu, erehdytty, hämmästytty, katsottu videoita, analysoitu, kiivetty mastoihin, törmäytetty autoja, ryömitty tunneleissa, myyty pari kameraa, räjäytetty, pakattu kamoja, purettu kamoja, kuunneltu ohjeita ja ohjaajia, oltu TV:ssä, paleltu, kelattu kaapelia ja pariin kertaan todettu, että on se fysiikka vaan ihmeellinen asia.

Talosta löytyvää suurnopeuskamerakalustoa on enemmän kuin kenelläkään muulla tämän alan toimijalla koko Euroopassa. Kattavan ja tehokkaan kaluston sekä ’aina valmiina auttamaan’-asenteen kanssa päästään tarvittaessa nopeastikin asiakkaan kuvauspaikalle.

Partnerit

Testilaitteet ja testauspalvelut
Heina Ltd

Yhteistyössä maailman johtavan pudotustestilaitteiden valmistajan – Heina Ltd – kanssa tarjoamme testauspalvelua yhdistettynä suurnopeuskuvaamiseen. Toimimme samassa kiinteistössä, joten yhteistyömme on asiakkaille nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta.

Simulointipalvelut

Virtual Test Channel tarjoaa simulointipalvelua kestävien, luotettavien ja toimivien tuotteiden suunnitteluun ja testaukseeen. Yhdistämällä simulointi ja suurnopeuskuvaus saadaan aukottomasti varmistettua suunnitellun tuotteen toimivuus. Toimivalla, tarkalla ja todellisuutta vastaavalla mallinnuksella joustavoitetaan ja tehostetaan tuotesuunnittelua.